Asociația Băștinașilor din Pepeni mulțumește tuturor celor ce s-au implicat sâmbătă, 9 noiembrie în acțiunea de salubrizare a tribunei

79

Stimați prieteni, Asociația Băștinașilor din Pepeni mulțumește tuturor celor ce s-au implicat sâmbătă, 9 noiembrie în acțiunea de salubrizare a tribunei, terenului de fotbal și terenurilor din preajma stadionului sătesc. Am fost în total 30 de persoane: copii tineri și adulți.
Aducem mulțumim pentru activism civic următorilor elevi:
Cătălina Cebanu
Vasile Andriuță
Simion Turcu
Nicolae Țurcanu
Vasile Jacot
Daniel Ciobanu
Tudor Gonța
Vlad Berzedeanu
Adrian Răileanu
Victor Rotaru
Marian Ceresău
Adrian Chetraru
Cristian Ciacîru
Ilie Rotaru
Ion Demcenco
Cătălin Bărbăcaru
Vlad Vieru
Marius Turcu
Vasile Chișlea
Ion Vulpe
Alexandru Bejenaru
Marian Gonța.
Nicolae Bostan.
De asemenea, îi mulțumim lui Sergiu Miron, care s-a alăturat acțiunii împreună cu cei doi fii ai săi și lui Nicolae Rotaru, care deși era proaspăt venit de la Moscova, s-a alăturat să dea o mână de ajutor.
Salutăm participarea consilierului Gheorghe Olărașu, a primarului ales Oleg Rotaru și a contracandidatului său, Oleg Cernei – consilier raional și local. Sperăm că pe viitor, mai mulți consilieri se vor încadra în activități civice întru binele comunității.
De remarcat că cel mai tânăr participant la acțiunea de salubrizare, Marian Gonța are opt ani iar cel mai în vârstă, Gheorghe Olărașu – 53 de ani. Astfel, am avut și o solidaritate a generațiilor.
Regretăm că FC Pepeni n-au răspuns apelului dar am aflat că ei preconizează acțiunea proprie, separată. Nu vom insista cu apelurile însă suntem gata să ne alăturăm acțiunii lor, doar să ne anunțe. Optăm în continuare pentru depășirea stării de ostilitate din campania electorală și consolidarea comunității în jurul obiectivelor de dezvoltare comunitară. Ne propunem în această toamnă să efectuăm în cadrul proiectului de la stadion plantarea unor arbori și vom organiza o zi de înverzire a plaiului. Vom veni cu un apel suplimentar.