Curs de instruire privind abilitățile de bază în scrierea articolelor de interes comunitar

41

Sâmbătă, 21 decembrie, în incinta liceului din Pepeni, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, vom desfășura un curs de instruire privind abilitățile de bază în scrierea articolelor de interes comunitar.

Pe parcurs, vom face o introducere în jurnalism și vom dezvolta la modul practic abilitățile de a scrie o știre simplu, clar și la subiect, cum să alegi un subiect și cum să aduci mesajul la cititor, cum să respecți echidistanța și cum să mobilizezi printr-un articol, printr-o știre, printr-o postare pe rețelele de socializare sau printr-un comentariu, spiritul civic la nivel de comunitate.

Ulterior, pe parcursul anului, toți doritorii vor putea scrie știri de interes pentru comunitate, care, în funcție de calitate, vor fi publicate pe o platformă on-line de știri pe care urmează s-o lansăm în curând.

Așteptăm toată lumea interesată de a-și îmbunătăți abilitățile de a scrie și care vrea ca vocea sa să fie auzită la nivel de comunitate.

Începutul activității este la ora 9.30 la liceul din localitate. Vă așteptăm!

Este prima activitate din cadrul proiectului ”Consolidarea spiritului civic și sporirea transparenței decizionale în comuna Pepeni” implementat de Asociația Băștinașilor din Pepeni în cadrul programului Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și fundația Konrad Adenauer Stiftung.

Numai prin implicare activă și un spirit civic militant al localnicilor putem avea o comună dezvoltată!
Vă așteptăm cu drag să luați parte activ la activitățile proiectului.