Locuitorii comunei Pepeni sunt chemați să participe la dezbateri pe marginea Strategiei de Dezvoltare socio-economică a comunei

1230
În cadrul proiectului ”Consolidarea spiritului civic și sporirea transparenței decizionale în comuna Pepeni”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer Stufting, Asociația Băștinașilor din Pepeni a elaborat de comun acord cu primăria comunei Pepeni un proiect al Strategiei de Dezvoltare Social-Economică a comunei Pepeni.
 
Planul de acțiuni al strategiei conține 5 capitole. Acestea se referă la dezvoltarea economică; infrastructură; cultură, sport și agrement; protecția mediului; activitatea APL și protecția socială. 
 
Potrivit calendarului proiectului, strategia urma a fi elaborată în luna august, în cadrul unui atelier de lucru însă, deoarece Primăria are nevoie urgent de ea, a fost luată decizia de a o schița acum. Aceasta urmează a fi supusă audierilor publice prin intermediul Internetului și să fie adoptată în câteva săptămâni.
În august va fi făcută o reactualizare în baza realităților care se vor configura atunci, ținându-se cont de impactul crizei economice ce urmează după pandemia de COVID-19.  
 
Asociația Băștinașilor și Primăria Pepeni vin cu rugămintea față de locuitorii comunei să citească atent proiectul, în special planul de acțiuni, și să vină cu propuneri și completări pentru ca acesta să reprezinte un document solid, care să reflecte interesele tuturor locuitorilor și categoriilor sociale din comună. 
 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Extrage [508.54 KB]

 
 
Documentul poate fi accesat în documentul atașat

Attachments